Radonjić pred Makabi: Težak meč, čeka nas puna dvorana

Crveno-beli u četvrtak od 20.05 časova igraju protiv Makabija u drugom kolu ABA lige, a očekuje se da će za "ponos Izreala" u tom meču debitovati Matijas Lesor, nekadašnji košarkaš zvezde, koji se i ove sezone poveziovao sa srpskim klubom.

"Makabi je sa nekoliko novih igrača, na čelu sa Vilbekinom, dobar i iskusan tim koji je startovao sa pobedom. Čeka nas atmosfera dobra za domaćina u Tel Avivu, gde će kako je najvaljeno biti puna dvorana i pomoći će timu da dođe do pobede. Atletski su dobra ekipa, moramo da kompenzujemo naše koncepcijske slabosti u ovom trenutku, da svi zajedno napravimo korak više da bismo mogli da budemo konkurentni", rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

On je istakao da je zdravstvena situacija pred ovaj duel slična kao protiv Budućnosti.

"Holins će ići sa nama, ali su male šanse da može da nam pomogne sutra. Sve ostalo isto kao pred Budućnost. Stefan Lazarević je nezgodno pao, ugruvao se malo i ništa ozbiljnije. Bar smo tu dobro prošli", rekao je Radonjić i dodao da je Maik Cirbes u izolaciji zbog korone, a da će Branko Lazić još sedam dana raditi vežbe i ako sve bude dobro da će početi sa treninzima.

Trener crveno-belih istakao je da klub nije u kontakt ni u pregovorima ni sa jednim igračem, kao i da se zalaže za vakcinaciju sportista i da sam čeka treću dozu vakcine. 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар