Porodični zagrljaj Jokića sa braćom i suprugom, Bogdanović i Ražnatović apaludiraju, prisutan bivši član Partizana Dru Gordon

Veliko slavlje za franšizu Denver nagetsa. U prvom finalu od osnivanja su došli do jedne pobede do prstena. Slavili su drugi put na gostujućem terenu protiv Hita, na kraju je bilo 108:95.

U malobrojnoj grupi navijača Nagetsa bili su prisutni, očekivano, članovi porodice Nikole Jokića, starija braća Nemanja i Strahinja, kao i supruga Natalija. „Uhvaćeni“ su u kadru prilikom snimanja skandiranja navijača u praznoj „Kaseja areni“. Nemanja je u belom dresu reprezentacije Srbije, dok Natalija i Strahinja primaju čestitke i razgovaraju sa ostalim pristalicama Nagetsa.

Nikola je posle meča došao do njih i usledio je veliki zagrljaj. Pokraj njih su se videli Bogdan Bogdanović, Nikolin menadžer Miško Ražantović i brat Erona Gordona, Dru Gordon, bivši igrač Partizana.

„Džoker“ je završio sa 23 poena, 12 skokova i četiri asistencije. Presedeo je polovinu poslednje deonice zbog problema sa ličnim greškama.

(RTS)