Obradović: Sve smo radili pogrešno

Košarkaši Partizana izgubili su u polufinalu Kupa Koraća od Crvene zvezde 85:73.

"Čestitam Zvezdi na pobedi večeras. Otvorili smo utakmicu dobro, dozvolili smo im da se vrate na kraju prvog poluvremena. Radili smo sve pogrešno. O tome smo pričali na poluvremenu sa igračima, svima nam je bilo jasno šta treba da se radi, ali…Otvorili smo drugo poluvreme sa faulom i poenima, otišli smo na plus 13, onda su počele da se dešavaju greške koje nisu dozvoljene u ovakvom takmičenju. Polaganje koje oni promaše, niko od naših ne pokupi. U prethodnim utakmicama smo igrali dobru odbranu, večeras kao da nismo za to bili preterano zainteresovani", rekao je Obradović.

Istakao je trener Partizana i šta je bio najveći razčog za potpuno drugačije lice Partizana u drugom poluvremenu.

"Dante i Ledej imali su po četiri faula, morao sam da ih sačuvam. U tom periodu se Lesor žalio na povredu, što je Zvezda iskoristila", istakao je trener Partizana.

Danilo Anđušić, kapiten Partizana istakao je da je ekipa "samu sebe pobedila". 

"Mislim da smo sami sebe pobedili večeras. Otvorili smo utakmici sjajno. Tako smo želeli da igramo od prvog minuta. Posle kada smo bili u bonusu, pravili smo greške, dozvoljavali smo im neke poene, otvarali im šutere. Jedan trofej manje. Svima nam je teško, ali sezona je duga, ima još dosta prostora za dokazivanje. Idemo dalje", rekao je Anđušić.

Bek Partizana je još dodao da je igra u odbrani bila na lošem nivou i da su dozvolili preko pedeset poena rivalu u drugom poluvremenu. 

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike