Obradović: Panter na utakmica doživljava torturu, dobija batine

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ekipu Partizana 89:88 u prvom meču finala košarkaške Super lige Srbije.

Konferencija je protekla u žustrim izlaganjima Obradovića. Jedan od novinara istakao je da Panter izbegava da se pozdravi sa igračima Zvezde na šta Obradović prvo nije imao komentar, a onda se iznervirao.

„Nemam pojma, ja to nisam video. Nisam obraćao pažnju. Nemam razloga da vam ne verujem, ali nisam to primetio“, rekao je Obradović. Da se vratim na Kevina Pantera. Odavno nisam video da jedan igrač doživljava torturu na parketu kao Kevin Panter. Protiv njega se ne igra košarka, to je strašno koliko batina je dobio. Mogu da vadim klipove. Svi ostali sportovi se igraju protiv njega, osim košarke. Toliko o Panteru“.

Jedan od najboljih evropski trenera rekao je da je ekipa mogla da trijumfuje.

„Neizvesna utakmica. Imali smo priliku da stignemo do pobede nekoliko puta. Nismo uspeli u tome, čestitam Zvezdi. Kada sam ostali bez visokih igrača, morali smo da promenimo sistem igre i ja sam stvarno zadovoljan prikazanim. Očekuje nas druga utakmica i verujem druge priča“, izjavio je Obradović.

Trener Partizana se osvrnuo na finale ABA lige u kojem je Zvezda pobedili Partizan 3:0.

„Ja sam već pričao na šta je ličilo finale ABA lige, svi koji prate košarku im je jasno. Svi znaju o čemu pričam. Pogledajte tabelu Evrolige u prethodne dve sezone i sve će biti mnogo jasnije. Ako počnem da pričam, šta je jasnom glava će vas zaboleti“, zaključio je Obradović.

Zaključio je na kraju da je Partizan igrao sa jednim centrom – Zekom Ledejem, dok je Smailagić igrao povređen.

(RTS)