Obradović: Oscilacije moramo da svedemo na najmanju moguću meru

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju u Zagrebu ekipu Cibone rezultatom 87:74 u utakmici 16. kola ABA lige.

„Bilo mi je zaista veliko zadovoljstvo da igram u dupke punoj dvorani i sjajnoj atmosferi. Ciboni želim sve najbolje u periodu i godinama koja slede. Mi smo imali problema tokom meča, dugo smo tražili željeni ritam, na kraju smo uspeli da stignemo do cilja, a nedugo zatim i pobede“, istakao je Obradović na konferenciji za novinare.

Dodao je da je njegova ekipa imala oscilacije tokom utakmice.

„Loše smo počeli, imali smo dvocifreni minus, napravili smo preokret, stigli do kapitala koji smo sačuvali do kraja meča. Imali smo oscilacija, ali je to sve normalno u ritmu u kojem se nalazimo. Cilj je da spomenute oscilacije svedemo na najmanju moguću meru, na minimum. Razumem umor, razumem da ekipa ne može da igra na vrhunskom nivou svaku utakmicu, ali ne razumem da se primaju laki poeni bez bonusa“, zaključio je Obradović.

I Jaramaz se slaže da je ekipa odigrala loš početak utkmice.

„Imali smo veoma loš početak. Dozvolili smo Ciboni da postigne neke lake poene iz tranzicije, imali smo neke izgubljene lopte koje su na to uticale i imali smo samim tim problem u prvom poluvremenu. Međutim, drugačiji pristup pre svega u odbrani u drugom poluvremenu. Uspeli smo da uvedemo utakmicu u naš ritam, na šta se kasnije nadovezao napad. Za nas je bitna pobeda da nastavimo pozitivan niz. Samo bih voleo da istaknem još jednu stvar, da je bilo veliko zadovoljstvo igrati u punoj hali ovde, bilo je jako lepa atmosfera i nadam se da će i u buduće biti tako“, izjavio je Jaramaz na konferenciji za novinare.

(RTS)


Ostavite komentar