Obradović: Odigrali smo dovoljno dobro da savladamo Split

Košarkaši Partizana su u gostima pobedili Split 76:53 u meču šestog kola ABA lige.

„Nije nova situacija da posle utakmice u Evroligi za manje od 48 sati igramo utakmicu u ABA ligi i naravno da je uvek najvažnije da se poseduje dovoljno energije za utakmicu, a pre toga naravno motivacija. Mislim da je ekipa izašla sa ciljem da igra dobro utakmicu. Odigrali smo neke minute veoma dobro, neke ne baš toliko, ali sasvim dovoljno da se pobedi ekipa Splita“, izjavio je Obradović na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt Partizana.

Šef stručnog štaba pohvalio je igru domaće ekipe i rekao da mogu da budu bolji.

„Mislim da i oni mogu da igraju mnogo bolje, očigledno da ovaj igrač koji je toliko dao u proteklim sezonama, Šenon Šorter, još uvek nije spreman. Pretpostavljam, ne znam. On je izuzetno bitan igrač i mislim da će on izgledati mnogo bolje u nastavku. Ja im želim sve najbolje“, dodao je trener Partizana.

Obradović je zahvalio domaćinima na srdačnoj dobrodošlici.

„Želim da se zahvalim splitskoj publici na izuzetnoj dobrodošlici i svim ljudima ovde, od kako smo došli. Na divnom gostoprimstvu i to je ono što zaista želim da istaknem. Hvala svima, osećali smo se ova dva dana vrlo prijatno u Splitu“, poručio je Obradović.

(RTS)


Ostavite komentar