Obradović: Neki bi bili veoma srećni kad bih otišao iz Partizana

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su titulu u regionalnom takmičenju osvojenu prošle sezone, pošto su u majstorici finalne serije savladali Partizan 80:77.

"Pre svega želim da čestitam Crvenoj zvezdi na tome što su osvojili titulu. Ja da pričam o košarci? U ovim uslovima da pričam o košarci. Kako mislite da je igračima? Ima li ovo ikakvog smisla, da umesto jedne utakmice igramo četiri utakmice", izjavio je Obradović i nastavio:

"Pravila Evrolige kažu da bi moralo da se dozvoli sudijama da rade, igračima da igraju košarku. Govorio sam otkad sam došao da ću dati sve od sebe da smirim strasti. Ova serija je pokazala da ABA liga mora nešto da uradi. Ja sam prvi izašao i osudio ponašanje navijača Partizana. Čekao sam da vidim da li će neko drugi da uradi slično".

Najtrofejniji trener Evrope poručio je da neće napustiti klupu crno-belih, iako zna da bi "mnogi zbog toga bili srećni"

"Nisam očekivao ovakve stvari kad sam se vratio. Mnogo volim ovaj posao i volim Partizan. Da li ću da idem? Ja sam ovde tek godinu dana. Šta mogu da uradim? Da napustim? Neki bi bili veoma srećni kad bih to uradio", rekao je Obradović.

Strateg Partizana istakao je da ne zna hoće li crno-beli igrati KLS.

"Ne znam da li će Partizan igrati KLS. Sutra ćemo videti sa igračima i ljudima iz kluba", rekao je Obradović u ponedeljak uveče posle utakmice sa Zvezdom.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike