Obradović: Lepo je videti dva mlada igrača na parketu, Panter povređen

Partizan se plasirao u finale plej-ofa Super lige Srbije, pošto je večeras pobedio Megu sa 96:68 u trećoj utakmici polufinala. Crno-beli će u finalu igrati protiv Crvene zvezde.

„Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se tiče utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale“, izajavio je Obradović na koferenciji za medije nakon meča.

Trener Partizana je pohvalio svoju ekipu, koja je uspela da odigra bolje u odnosu na prošlu utakmicu, a osvrnuo se i na predstojeće finale sa Zvezdom.

„Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća. Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Jaga“, naglasio je Obradović.

Rekao je da je Kevin Panter povređen i da će tek sutra znati kakva je situacija.

„Problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali“, zaključio je Obradović.

Prva utakmica finala na programu je u ponedeljak od 18.30 kada, će Zvezda biti domaćin.

(RTS)