Obradović: Da budemo dostojanstveni i pobedimo

Košarkaši crno-belih dočekuju Podgoričane u nedelju od 21 sat u dvorani Aleksandar Nikolić, a njihov strateg je naglasio da su analizirani njihovi dosadašnji dueli i izvučene pouke.

 

"Napravljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Patizan izgubio.", rekao je Željko Obradović.

"Ono što je moja želja, s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Zaista bih voleo da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale.", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih.

"Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč.", poručio je Obradović.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike