Nikola Jović o Jokiću: Utiče na svakoga u Srbiji, zabavna i dobra osoba

Nikola Jović se kao najbolji junior Evrope i novi „projekat“ Mege uputio ka NBA ligi. Majami hit su ga odabrali sa 27. mesta i svrstali među veterane od kojih može mnogo da nauči.

Sedeći na klupi Majamija svedoči neverovatnom proboju Hita do finala konferencije. Ostaje sedma utakmica u Bostonu da se vidi da li će doći na korak do prstena, a tamo ga čeka Denver sa Nikolom Jokićem. Jović je u intervjuu za lokalni list  „Saut Florida san sentinel“ naveo da „Džoker“ ima veliki uticaj u Srbiji.

„On je neko ko utiče ne samo na košarkaše, već i na bilo koga u Srbiji“, istile Jović i navodi situaciju u kojoj ga je privatno upoznao, kao i njegove imrpesije o dvostrukom MVP-u:

„To je bilo upravo ono što sam mislio.Onakav je kakav sam i mislio da jeste. U medijima ga pokazuju kao tihog momka. On je zapravo prilično zabavan momak. Zaista dobra osoba. To sam zaključio nakon upoznavanja. Nije tip za Instagram ili Tviter. Tako da ga nećete upoznati dok ne gledate utakmice ili ga ne sretnete lično“, istakao je Jović.

Bliži se Mundobasket, na kom se mlđai imenjak nada da će igrati uz najbolje centra na svetu.

„Ako sve bude kako treba, nadam se da ćemo zajedno igrati na Svetskom prvenstvu. Zato se nadam da postoji prilika”, rekao je Jović.

(RTS)