Nikola Jokić: Treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna

Košarkaši Denvera pobedili su noćas na svom terenu Nju Orleans 134:116. Jokić je na ovom meču stigao do 108. tripl-dabla u karijeri, pošto je postigao 35 poena i imao je 14 skokova i 12 asistencija.

„Džulijan Strauter je bio veoma dobar danas. Imao je veliki uticaj na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo šuteve. Imamo veliko samopouzdanje sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji. On gleda da igra za druge, što je dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji“, rekao je Jokić na konferenciji za medije u Denveru.

Ekipa Denvera je drugo poluvreme dobila sa 75:45.

„Treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencija i devet izgubljenih lopti. U prvom poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći da je u pitanju sebična košarka, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali koncentraciju u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom poluvremenu“, zaključio je Jokić.

Denver u dosadašnjem delu sezone ima sedam pobeda i jedan poraz.

(RTS)


Ostavite komentar