Milvoki smanjio zaostatak, Juta duplirala prednost

Nakon što je njegov tim doživeo dva ubedljiva poraza u Bruklinu, u mečevima na veći broj poena, trener Baksa Majk Budeholzer je ”reagovao” i setovao svoj tim da u trećem meču, a prvom na domaćem terenu odigra drugačije.

Upravo takav pristup dao je rezultat, pošto su njegovi igrači, predvođeni Janisom Adetokumbom i Krisom Midltonom, ostvarili važan trijumf i ostali u životu.

Oba pomenuta igrača ostvarila su dabl-dabl sa više od 30 ubaćenih poena: Janis je ubacio 33 uz 14 skokova, dok je Midlton brojao do 35 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Ipak, koš odluke postigao je Džru Holidej, koji je pogodio polaganje za konačnih 86:83, u utakmici u kojoj su Netsi ubacili namanje poena ove sezone, a Baksi izjednačili najmanji broj datih koševa iz prošlog susreta.

Uz to, bitno je napomenuti da su Baksi imali prednost od 21 poena, da bi na kraju strepeli i bili na ivici trećeg uzastopnog poraza. 

Na drugoj strani, u redovima glavnog favorita za titulu, Kevin Durent je bio na svom nivou i isporučio 30 poena i 11 skokova, dok je Kajri Irving dodao 22. Džejms Harden propustio je i ovaj susret.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар