Mijailović poručio navijačima: Dočekajmo Real gospodski

Košarkaši Partizana poveli su sa 2-0 u seriji četvrtfinala Evrolige protiv Reala, pošto su sinoć pobedili ekipu iz Madrida sa 95:80.

„Veličanstvene dve pobede u Madridu, čestitam igračima i stručnom štabu na izborenim rezulatatima. Incident koji se dogodio na samoj završnici utakmice nije uticao na kranji rezultat, to je za nas izuzetno važno. Fer i sportski smo izborili dve velike pobede u Madridu“, poručio je Mijailović.

Predsednik crno-belih ne želi da išta umanji uspeh njegove ekipe.

„Ispisujemo nove stranice bogate klupske istorije, nećemo dozvoliti da jedan trenutak umanji naš veliki uspeh. Oborili smo sve rekorde, pomeriili granice košarke, nastavićemo i dalje da ih pomeramo“, objavio je Mijailović na svom Instagram nalogu.

Dodaje da je Real uvek za Partizan bio prijateljski klub.

„Bez obzira na nemilu situaciju dočekaćemo ih krajnje prijateljski. Proživeli smo lepe trenutke ove sezone do sada, posle mnogo godina, sve je u našim rukama, uspeh nas tek očekuje. Naše najjače oružje pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaški navijači na svetu. Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živeo Partizan“, zaključio je Mijailović.

(RTS)