Mesina: Nejpir je napravio veliki finansijski korak da bi se vratio u Olimpiju

Samo tri dana nakon što je napustio Crvenu zvezdu i ponovo postao košarkaš Olimpije, Šabaz Nejpir je u pobedi svog tima nad Kremonom bio najbolji igrač – za 24 minuta na terenu postigao je 16 poena, ukrao tri lopte, podelio asistenciju i upisao jedan skok.

Trener Olimpije Etore Mesina rekao je nakon utakmice da je doskorašnji košarkaš Crvene zvezde napravio veliki finansijski korak da bi se vratio u Milano.

„Zahvaljujemo mu svi u klubu. Kao što smo zahvalni i Crvenoj zvezdi. On je veoma srećan što je ponovo ovde i dao nam je ritam danas“, rekao je Mesina na konferenciji za medije.

Šabaz Nejpir je za Olimpiju već nastupao tokom prošle sezone, kada je bio jedna od najboljih pojedinaca u timu. Prešao je letos u Crvenu zvezdu, ali nije opravdao očekivanja da će biti najveće pojačanje crveno-belih u novoj sezoni.

Nije se nekadašnji NBA igrač snašao u crveno-belom dresu, pa je zatražio da ode iz Zvezde, nakon čega su igrač i klub postigli sporazum o raskidu ugovora, uz klauzalu da Amerikanac nakon što napusti Beograd može da nastupa samo u milanskoj Olimpiji.

(RTS)


Ostavite komentar