Mateo: Partizan zna da se igra sa živcima

Košarkaši Partizana pobedili su Real (95:80) i u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige koji je obeležila fenomenalna igra „crno-belih“ i opšta tuča na terenu, zbog koje je utakmica završena na minut i 40 pre kraja.

„Protivnički tim je bio veoma oštrouman. Ako Partizan zna nešto, onda je to da vam se igra sa živcima. Zbog frustracija smo izgubili živce. Ovo je sport i ne volimo da vidimo ono šta se desilo. Uz tu frustraciju i groznicu, teško je biti miran. Morate da ohladite srce. Igrači su pričali ovde u svlačionici i svi su se smirili. Nastavićemo da se borimo do kraja i nadamo se da ćemo se vratiti u Madrid na petu utakmicu. Teško je ali nije nemoguće“, istakao je Mateo.

Dodaje da je svestan da je sudija morao da prekine utakmicu.

„Po propisima, ulazak sa klupe znači da si diskvalifikovan. Bilo je i diskvalifikacija iz drugih razloga. To su nam sudije rekle na kraju. Nadam se da ih neće biti više. Svi se izvinjavamo. Takođe i Partizanu. Moraću da uđem u kožu igrača i da znamo na kakvim su talasnim dužinama. Ne brinem samo za sankcije. Pokušavamo da sastavimo tim i nadam se da neće biti sankcija“, zaključio je Mateo.

(RTS)