„Maši pištoljem da te ceo svet ne razume“ – Morant ponovo pokazivao oružje na Instagramu

Najbolji igrač Memfisa i jedna od zvezdi NBA lige, Dža Morant, ponovo je pokazivao oružje na instagram lajvu, a to bi moglo da ga košta. Plejmejker Grizlisa se pojavio u snimku svog prijatelja u kom je nakratko viđen kako tokom vožnje u kolima maše pištoljem.

Skoro je nestvarno da neko ko zarađuje skoro 40 miliona po sezoni drugi put pravi ispad koji bi mogao da ga košta ozbiljne suspenzije.

Morant, jedan od najboljih igrača lige prvi put je 4. marta direktan prenos na Instagramu u kojem je nakratko držao pištolj u noćnom klubu u Koloradu. Istragom NBA lige je utvrđeno da je bio u „alkoholisanom” stanju.

Lokalna policija je odlučila je da ne pokrene krivični postupak zbog nedostatka dokaza i činjenice da nikom nije pretio te večeri. Zbog obog ispada NBA liga ga je suspendovala osam mečeva.

Ova kazna ga je koštala skoro 700 hiljada dolara plate, a rekao je da je tokom pauze išao na savetovanje, što mu izgleda nije pomoglo. Morant bi mogao biti dosta strožije kažnjen nego što je prvi put jer liga ne toleriše ovakvo ponašanje, pogotovo kad se ono ponovi.

(RTS)