Košarkaši Zvezde otkazali put za Grčku i promovisali nove dresove

Crno-beli su imali zakazane pripremne prijateljske utakmice 16. i 18.09. u Patri i Atini ali su zbog brojnih povreda prvotimaca morali otkazati te mečeve sa Promiteasom i AEKom kojima su se zahvalili na razumevanju.

O stanju povredjenih igrača i njihovom oporavku klub će naknadno izveštavati javnost.

Crvena zvezda sezonu počinje 24. septembra utakmicom protiv Splita u okviru ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" predstavljeni su dresovi za predstojeću sezonu, na kojima kao i do sada dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge.

Osim novih dresova, košarkaši Crvene zvezde dobili su pred start nove sezone  i personalizovanu majica za zagrevanje, a ostala oprema za trening i za slobodno vreme je takođe u prepoznatljivim crveno belim bojama, kao i plavim.

"Tradicija, retro dizajn i prošlost kombinovani su sa današnjicom, uspesima i svim motivima koji krase Crvenu zvezdu danas – a to najbolje oslikava "naša linija života" koja se nalazi na poleđini dresa, ispod zastave Srbije", navodi se u saopštenju.

Osim dve garniture crveno-belih dresova (u kojima na jednoj osim tanjih crvenih linija dominira bela boja na leđima, a na drugoj crvena), ekipa će nositi i treću, plavu garnituru na gostujućim utakmicama.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар