Košarkaši Mege ponovo idu na Bahame

Kako se navodi, Mega će na egzotičnoj destinaciji odigrati tri utakmice, od kojih će dve biti protiv Univerziteta Indijana, 13. i 15. avgusta, dok će rival za treću utakmicu 17. avgusta biti protiv ekipe koja će naknadno biti određena.

Univerzitet Indijana je pet puta osvajao titulu šampiona NCAA lige a zanimljivo je da su trenutno poslednja ekipa koja je to učinila bez poraza u sezoni . Sve utakmice će se igrati u Atlantis Rizortu na Bahamima.

"Zadovoljstvo nam je što ćemo treći put na Bahamima imati priliku da igramo protiv nekih od najboljih univerzitetskih ekipa u SAD. Drago nam je da se ova tradicija nastavlja i da smo kao klub prepoznati kao pouzdani partneri NCAA timovima, jer nas spaja zajednički cilj, a to je kvalitetan razvoj mladih igrača čemu smo duboko posvećeni. Utakmice u prošlosti protiv Kentakija, Mičigena i Teksas Teka su bile veoma uzbudljive i uvereni smo da će i predstojeći dueli sa NCAA ekipama ove godine biti podjednako kvalitetni.", rekao je generalni menadžer Mege Goran Ćakić .Univerzitet Indijana je pet puta osvajao titulu šampiona NCAA lige, a zanimljivo je da su trenutno poslednja ekipa koja je to učinila bez poraza u sezoni. Sve utakmice će se igrati u Atlantis Rizortu na Bahamima. 

Mega je prvi put na Bahamima gostovala leta 2018. godine kada je odigrala utakmicu protiv Kentakija, dok je 2019. godine igrala dva meča protiv Teksas Tek-a.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар