Klipersi nadigrali Jutu za izjednačenje, Leonard nezadrživ

Već od samog starta tim iz grada anđela je samouvereno ušao u meč na svom terenu i prvo poluvreme dobio sa čak 24 poena prednosti.

U nastavku je Juta uspela da smanji prednost ali čini se više zbog toga što su Klipersi usporili tempo i prepustili im inicijativu, više nego što su oni poboljšali nivo igre.

Ni jednog trenutka pobeda domaćina nije dovedena u pitanje, pa su Klipersi došli do izjednačenja u polufinalnoj seriji a sjajno ih je predvodio tandem Lenarda i Džordža uz podršku Markusa Morisa koji je pogodio pet trojki iz 6 pokušaja.

Lenard i Džordž su meč završili sa po 31 poenom a Moris je dodao 24 koša čime su u zasenak baciji odličnu igru Donovana Mičela koji je na drugoj strani bio najefikasniji igrač meča sa 37 postignutih poena uz po pet skokova i asistencija.

Posebno nezadrživ je bio Lenard koji je sa nekoliko inpresivnih zakucavanja „overio" pobedu svog tima i „zapalio" društvene mreže.

Duel Klipersa i Jute u polufinalnoj seriji nastavlja se u četvrtak petom utakmicom koja će se igrati u Solt Lejk Sitiju. 

 

 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар