KK Zvezda: Dobili smo odluku KLS-a, dodela pehara u četvrtak

Drugi meč finalne serije plej-ofa KLS Super lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut je sinoć u trećoj deonici. U trenutku prekida Partizan je vodio sa 57:45, ali je titula šampiona Srbije pripala crveno-belima jer se igrači Partizana nakon prekida, za razliku od protivnika i sudija, nisu vratili na parket.

Iako na zvaničnom sajtu Košarkaške lige Srbije još uvek nema zvanične odluke, direktor takmičenja Aleksandar Grujin najavio je u razgovoru za RTS da će utakmica biti registrovana službenim rezultatom 20:0 u korist gostujućeg tima, pa su crveno-beli najavili i dodelu pehara.

„Naš klub je u četvrtak u 14.00 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala, koja nije završena u sredu uveče u ‘Beogradskoj areni’, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom“, piše u saopštenju Zvezde.

Svi zainteresovani moći će da prisustvuju ceremoniji dodele pehara u četvrtak uveče od 19.00 časova, a ulaz u dvoranu biće omogućen na tribinama C i D.

(RTS)