KK Mega: Hala „Mega faktori“ promenila naziv u Trening centar „Dejan Milojević“

U saopštenju se navodi da će Mega zauvek čuvati uspomenu na Milojevića i sve ono što je učinio za ovaj klub i srpsku košarku.

Milojević je preminuo 17. januara u 47. godini od posledica srčanog udara, a od 2010. do 2020. bio trener Mege. Milojević je od 2021. godine bio u stručnom štabu Golden Stejta.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić uputio je zvaničan dopis čelnicima Košarkaškog saveza Srbije, regionalne i domaće lige kako bi se izvršila izmena u bazi podataka i svim zvaničnim dokumentima vezanim za odigravanje utakmica u navedenoj hali.

„Mesto na kome je Milojević dao nemerljiv doprinos u razvoju velikog broja vrhunskih igrača i Megu pozicionirao kao klub van američkog kontinenta sa najviše draftovanih igrača u NBA od danas će simbolično nositi njegovo ime i tako zauvek od zaborava otrgnuti njegov lik i delo i bogatu trenersku zaostavštinu“, zaključuje se u saopštenju Mege.

Košarkaški agent Miodrag Ražnatović potvrdio je promenu imena dvorane i podnošenje dopisa domaćim i regionalnim takmičenjima i organizacaijama

(RTS)


Ostavite komentar