Kid: Uz Kajrija Irvinga možemo do titule

Bruklin je prethodno potvrdio dogovor sa Dalasom po kome će Irving i Markif Moris preći u redove Netse u zamenu za Dorijana Fini-Smita, Spensera Dinvidija i nekoliko izbora prve i druge runde na draftu 2027. i 2029. godine.

"Smatramo da će nas Irvingov talenat i njegove sposobnosti učiniti boljim. Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu. On je pobeđivao kada je igrao za druge timove", rekao je Kid.

Irving je početkom prošle nedelje zatražio trejd, jer nije uspeo da se dogovori sa čelnicima Bruklina o nastavku saradnje.

"Lako je gledati na sve priče o negativnom, ali hajde da pogledamo pozitivno od onoga što je uradio na terenu i van njega. Mi pristupamo na taj način. On se bavi košarkom. Želi da pobeđuje i želi da ga treniraju, ovo je velika prilika za mene da imam nekog takvog da pomogne", rekao je Kid i dodao da uparivanje Irvinga i Luke Dončića može da napravi razliku u ekipi Dalasa.

Irving je 2016. godine osvojio titulu sa Klivlendom i osmostruki je učesnik Ol-star meča. On je u poslednje tri i po godine u Bruklinu imao problema sa povredama, suspenzijom i neigranjem zbog odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike