Kentaki deklasirao Megu na Bahamima

Najefikasniji u redovima Mege bili su Kostja Mušidi sa 15 poena i Stefan Fundić sa 14 poena, dok se u ekipi prošlosezonskih finalista NCAA šampionata najviše istakao Pi-Džej Vašington sa 20 poena i 12 skokova.

Za Megu nije nastupio Nikola Mišković, koji je zadobio povredu zgloba na prethodnom meču sa San Lorencom, a krajem prvog poluvremena se povredio i Goga Bitadze i potom nije ulazio u igru.

"Meč sa Kentakijem je veliko iskustvo za nas. Imali smo problema na početku utakmice da se priviknemo na čvrstinu igre i NCAA pravila. Kao mlada ekipa koja trenira tek desetak dana pokazali smo neke slabosti u igri. Bilo je i momenata koji nisu bili loši, poput igre u završnici prvog poluvremena, kada smo uspostavili balans u igri, ali onda je došla povreda Bitadzea koja se nadovezala na izostanak Miškovića, takođe zbog povrede. Svakako ne možemo da budemo zadovoljni ni igrom ni rezultatom, ali će sve ovo imati veliki značaj ukoliko na pravi način izvučemo pouke iz ovoga", rekao je trener Milojević posle meča.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike