Jokiu ponovo izmakao dabl-dabl, Denver poražen i u Vašingtonu

Denver je dakle doživeo poraz od jedne od najlošijih ekipa lige, koja istina u svom sastavu ima dva superstara – Bredlija Bila i Rasela Vestbruka.

I upravo je ovaj dvojac bio najzaslužniji da pobedu ”čarobnjaka”, uz mnogo grešaka koje je ekipa Majka Melona napravila, posebno u finišu.

Jokić je meč zavrpio sa 33 poena, 7 skokova i 9 asistsencija za 37 minuta, uz dve ukradene i tri iugubljene lopte i šput iz igre 12/21.

Dakle, ponovo mi je ozmakao dabl-dabl učiniak, i to drugi put zaredom nakon što je imao 26 vezanih takvih mečeva!

Jedini efikasniji od njega bio je Džamal Marej, koji je ubacio 35 poena, od čega su tri došla posle trojke na dve sekunde pre kraja za izjendačenje od 128:128, li ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz u regularnom delu jer je već pomenuti Bil pogodio dva penala u poslednjim momentima i doneo svom timu treću vezanu pobedu, i prvi takav niz ove sezone.

On je meč završio sa, za njega skromnih 25 popena (najbolji strelac lige trenutno) i 10 asistencija, Vestbruk je imao tripl dabl od 12 poena, 13 skokova i 12 asistencija, dok je Letonac Davis Bertans postigao rekord sezone od 35 poena uz devet ubačenih trojki.

Nagetsi, koji naredni me igraju u Šarlotu u petak, sada imaju skor 15-13, dok je Vašington na 9-17.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар