Jokićevo leto obeležile dve stvari – saznanje da dolazi beba i pobede u trkama konja

Prva zvezda Nagetsa i najbolji srpski košarkaš obratio se američkim medijima uoči početka trening kampa, odnosno priprema za novu NBA sezonu.

”Pauzu između sezona obeležile su mi dve stvari – saznanje da očekujemo bebu i 15-20 pobeda naših konja u trkama”, rekao je Jokić na početku razgovora sa novinarima.

Ljubav prema konjima on je pokazao na početku odmora, kada je praktično direktno sa aerodroma otišao na hipodrom u Somboru, a ovom prilikom istakao je da je ljubav prema konjima kod njega velika.

”Volim kad ih hranim. Volim da pričam sa njima, volim njihov miris. Taj osećaj je sjajan”, otkriva Nikola.

Upitan kakav će biti njegov stav o ”preskakanju” utakmica i odmaranju tokom sezone (load managment), on je rekao da je to ”pametna stvar”, te da veruje trenerima i doktorima ekipe i da će se sve raditi u dogovoru sa njima ako će ga to poštedeti povreda.

Naravno, neizbežna tema je još jednom bila i MVP nagrada i šta je ona donela novo u njegov život i uvećala njegovu popularnost.

”Nije baš zabavno biti poznat (selebriti). Radije bih da me niko ne poznaje nego da me svi prepoznaju”, rekao je Jokić u svom stilu.

Nova NBA sezona počinje 18. oktobra, a Jokićevi Nagetsi će ponovo ”juriti” plej-of i iz drugog plana napasti titulu koju će braniti Milvoki.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар