Jokićevi saigrači: Diže tegove posle svakog meča, pa u Srbiji popije šest piva dnevno

Majkl Porter Džunior je u svom podkastu „Curoius Mike“ ugostio saigrača Arona Gordona.

Dok su razgovarali o Gordonovom prilagođavanju na sistem Denvera po dolasku iz Orlanda, nisu mogli, a da ne istaknu i značaj Nikole Jokića. Gordon je naglasio koliko je Nikola posvećen i tačan, te da je time pravi primer ostalim saigračima.

„Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver“, rekao je Gordon.

Porter Džunior je fasciniran Jokićevim napretkom iz godine u godinu.

„On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šza sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu. Vas dvojica imate vrhunsku hemiju, kad ti on baca lobove za zakucavanja“, istakao je Porter Džunior.

Nagetsi su treći na Zapadu sa skorom 12-6. Nikola Jokić je na proseku od 28.8 poena, 13.4 skoka i 8.9 asistencija.

(RTS)


Ostavite komentar