Jokić: Konjičke trke i bazen dok čekamo sledećeg rivala

Nagetsi su se pobedom 125:100 u šestom meču protiv Finiks sansa plasirali u finale Zapada. Nikola Jokić je upisao tripl-dabl od 32 poena, 12 asistencija i 10 skokova. 

Impresivno otvaranje meča i 30 razlike na poluvremenu podsetili su na prethodni duel u kom su Nagetsi takođe bili nadmoćni. Jokić je u izjavi posle meča naveo da su stav iz pete preneli u šestu utakmicu.

„Ovo nije neprijateljsko okruženje po nas. Znali smo šta možemo da očekujemo. Imali smo isti stav kao na domaćim utakmicama. Agresivnost i izbor dobrih šuteva“, rekao je Jokić.

Kentejvijus Koldvel-Poup je bio vrlo značajn od igrača uloge sa 21 poenom.

„On je šampion, osvajao je prsten. Zna šta da čini da bi se pobedilo. Igra odličnu odbranu, pogađa šuteve, vrlo je važan po nas“, istakao je Jokić.

Denver čeka boljeg iz duela Lejkersa i Voriorsa. U toj seriji Lejkersi vode 3:2, mada se može očekivati i sedma utakmica. „Džoker“ zna kako će popuniti višak vremena.

„Gledaću trke konja mojih prijatelja u Italiji. biću sa porodicom. Nadam se da će biti sunčano, pa da se opuštam u bazenu“, zaključio je Nikola.

(RTS)