Ivanović: Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, imaju velike ambicije

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju 14. maja od 19:30 časova dočekuju ekipu Budućnosti u prvoj utakmici polufinalne serije ABA lige. Crveno-beli su prethodno savladali Zadar, a Budućnosti ekipu Mege.

„Budućnost nakon promene trenera igra izvanredno, i pre toga ekipa je selektirana i ima kvalitet i za međunarodna takmičenja poput Evrokupa, a sa pojačanjima koja su stigla i za nivo više. Ozbiljan klub je u pitanju, imaju svoje ambicije i želje, a to je sigurno plasman u finale. Igraju agresivno, sa puno samopouzdanja i sa jasno podeljenim ulogama. Erik Grin igra fantastično u poslednje vreme i možemo da kažemo da igra u životnoj formi“, istakao je Ivanović.

Zvezdin trener navodi da njegov tim čvrstom odbranom i odgovornom igrom može do pobede, a uputio je i poziv navijačima da prisustvuju prvoj utakmici.

„Podrška nam mnogo znači ne moram da ponavljam koliko, jer se to pokazalo i u Evroligi, zato pozivam naše navijače da dođu i da nam pomognu u nedelju uveče kako bi otvorili ovu seriju kako želimo“, izjavio je strateg crveno-belih.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić dodaje da se dve ekipe dobro poznaju.

„Grin je sada vođa tog tima, ostali igrači takođe znaju svoje uloge, prisutna je i neka nova energija što je slučaj uvek kada dođe do nekih promena u ovom slučaju trenera. Ovo su kratke serije i moramo jako, čvrsto i odgovorno da uđemo u prvu utakmicu. Nadam se i pozivam naše navijače da dođu i da nas podrže, uvek su prepoznavali važne trenutke, a ovaj je jedan od takvih“, zaključio je Dobrić.

Prva utakmica je na programu 14. u Beogradu, a druga u 23. maja u Podgorici.

(RTS)