Gudurić: Vreme radi za nas, bićemo sve bolji

Dolazak u NBA ligu i privikavanje na način igre u njoj nije jednostavan a i Gudurić je to potvrdio ističući da je još u periodu privikavanja na novu atmosferu.

„Sve je novo. Bilo je malo uzburkano, ali trudim se da svaki dan radim i mislim da sam na pravom putu."

Marko je analizijao i sinoćni poraz, ali i istakao da je to samo prolazni događaj u sezoni. 

„Večeras je bila čudna utakmica. Loše smo igrali prvo poluvreme, loše smo šutirali što nam se nije dešavalo često ove sezone…Uspeli smo da se vratimo u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo i povedemo. Ovo je mlada ekipa i mislim da vreme radi za nas i da ćemo biti sve bolji i bolji."

„Velika mi je želja bila da dođem ovde i taj mi se cilj ostvario. A promena je ogromna i velika je razlika u igri između NBA lige i košarke u Evropi. U brzini igre, pravilima, donošenju odluka…Mnogo drugačije nego kad sam igrao u Evro ligi kod Željka Obradovića i dejana Radonjića. Trudim se da se prilagodim ovome.", istakao je Gudurić. 

O novom selektoru Igoru Kokoškovu je rekao da se ne poznaju lično, ali misli da je to odlična odluka ta našu selekciju.

„On se već dokazao i ovde u NBA i kao trener drugih nacionalnih selekcija. Dokazao je da je dobar trener. Presrećan sam i sigurno da će on doneti nešto novo i novu energiju što može biti samo dobro za nas."

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike