Gudurić svečano dočekan u rodnom Priboju

Košarkaš Fenerbahčea istakao je da je podrška posebno imala značaja na kraju prvenstva i da im je to pomoglo da igraju bolje.

„Stvarno smo osetili tu podršku i ljubav i to nam je sigurno pomoglo i guralo nas napred, to je jedan od velikih razloga što smo napravili taj rezultat. Jako sam ponosan i srećan što sam bio deo ove grupe jer stvarno nije se niko izdvajao nijednog trenutka i stvarno kao što je rekao selektor svi za jednog jedan za svi, tako smo se borili, disali smo kao jedan i opet je ovo dokaz da uspeh ne napravi 12 najboljih igrača, nego 12 igrača koji najbolje funkcionišu zajedno, to je još jedna lekcija svima i nadam se da će nas poslužiti zdravlje u narednim sezonama koje nas čekaju i da ćemo sledeće leto spremno dočekati Olimpijadu“, rekao je Gudurić.

Predsednik opštine Priboj Lazar Rvović ovom prilikom Guduriću je uručio Povelju za izuzetan doprinos u osvajanje srebrne medalje na 19. košarkaškom Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Srbije i dostojanstveno reprezentovanje opštine Priboj.

Osvajanjem srebrne medalje na Svetskom prvenstvu Marko Gudurić postao je najuspešniji sportista u istoriji pribojskog sporta.

Gudurić će i sledeće sezone braniti boje turskog Fenerbahčea.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike