Generalni menadžeri Evrolige vide Partizan na fajnl-foru

Pitanja na anketi odnosila su se na dosadašnji učinak igrača i timova, kao i na očekivanja u narednom delu sezone, a na listi su svoje mesto našli i „večiti rivali“.

Kada je u pitanju najnezgodniji rival, čak 33.3% glasova dobio je Partizan, što ga stavlja na drugo mesto iza Reala iz Madrida koji je dobio 38.9% glasova.

Takođe, skoro polovina generalnih menadžera (44.4%) smatra da će se Patizan naći na fajnl-foru.

Ime Željka Obradovića bilo je najčešći odgovor na pitanje ko je najbolji trener u Evroligi sa 33.3% glasova, odmah ispred Luke Bjankija i Ćusa Matea.

Što se Crvene zvezde tiče, Miloš Teodosić se našao na drugom mestu liste najboljih dodavača sa 27.8% glasova, odmah ispod neprikosnovenog Fakunda Kampaca koji je dobio preko 60% glasova.

Kampaco takođe ima i najviše šanse za osvajanje MVP priznanja, a smatra se i najboljim liderom i najspektakularnijim igračem za gledanje.

Real Madrid je najzabavniji tim za gledanje, dok Virtus predstavlja najveće iznenađenje.

Najveći broj menadžera izabrao je Valtera Tavaresa za najboljeg defanzivca, a Gabrijela Proćidu za zvezdu u usponu.

Većina glasova kada je u pitanju rešavanje utakmica u poslednjim trenucima otišla je Majku Džejmsu, Čima Moneke izabran je za igrača koji je najviše napredovao, a Tavares je predvodio listu igrača koje bi menadžeri najradije videli u svojim redovima.

(RTS)


Ostavite komentar