Dončićev tripl-dabp nedovoljan za Dalas protiv Sakramenta

Posle antologijske partije od 73 poena protiv Altante, Dončić je zabeležio novu partiju za aplauz. S tim što je ona ostvarena u porazu, pa će brzo biti zaboravljena.

Dončić je ostvario tripl-dabl 28-10-17 u poratu od Kingsa. Gosti iz Kalifornije su početkom poslednjeg perioda imali čak 23 poena razlike u svoju korist. Uz pomoć vremena kao saveznika su sprečili Mavse da ostvare preokret.

Dieron Foks je prednjačio kod Sakramenta sa 34 poena. Harison Barns ga je pratio sa 20 poena.

Uz Dončića su se najviše istakli Grent Vilijams sa 27 i Tim Hardavej Džunior sa 19 poena.

Sakramento je peti na Zapadu sa 26-18, dok je Dalas osmi sa 25-21.

Gužvu na vrhu te konferencije napravili su Los Anđeles klipersi u punom naletu forme. Naneli su Boston seltiksima drugi poraz kod kuće ove sezone, 115:96.

Kavaj Lenard je bio najefikasniji kod pobedničkog sastava sa 26 poena. Danijel Tajs se domogao 18 poena protiv bivšeg kluva. Pol Džordž je stao na 17 poena. Džejms Harden nije igrao na ovom duelu za Kliperse.

Džejson Tejtum sa 21 poenom i 11 skokova je bio daleko najraspoloženiji kod domaćina, koji je svakako prvi na Istoku sa 35-11. Klipersi su četvrti tim na Zapadu sa 30 poena. Ušuškali su se na trećem mestu sa 30-14, između Oklahome, Minesote i Denvera.

(RTS)


Ostavite komentar