Dobrić pred duel sa Portorikom: Spremni smo, hemija je od prvog dana dobra

Srbija je u prvom kolu bila ubedljiva protiv Kine, pa bi novi trijumf obezbedio plasman u narednu fazu takmičenja.

„Hemija je od prvog dana dobra, na tome nismo ni morali da radimo. Sve je kliknulo i sve ide kako treba“, rekao je Dobrić novinarima uoči utakmice protiv Portorika.

„Orlovi“ su ouči Mundobasketa sa sutrašnjim protivnikom odigrali prijateljski meč u Beogradu, kad su slavili sa 35 poena razlike – 110:75.

„Očekujemo skroz drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Beogradu. Mislim da razlika nije bila realna jer je Portoriko daleko bolja ekipa. Naravno, ne umanjujem našu igru i naš kvalitet, ali mislim da taj tim može bolje i da će dati sve od sebe da pokažu da slučajno nisu tu“, rekao je Dobrić i dodao da je tim spreman za predstojeće izazove.

„Znamo šta nas čeka. Spremni smo za to i fizički i psihički. Samo razmišljamo o sledećoj utakmici. Svi su spremni, jedva čekamo da ta utakmica počne i da to odradimo kako treba.“

Dobrić očekuje da ekipa napreduje kako bude odmicao šampionat.

„Što se tiče košarkaških stvari, normalno je da iz dana u dan i utakmice u utakmicu izgledamo bolje i kako prvenstvo bude odmicalo, nadam se da ćemo biti bolji. U meču sa Portorikom se nadam da ćemo biti bolji nego u meču sa Kinom.“

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike