Čelnici MZT-a nezadovoljni odlukom ABA lige da promeni termin meča sa Partizanom

Čelnici MZT-a tvrde da je prvobitno bilo planirano da se meč sa Partizanom odigra u ponedeljak, 10. oktobra od 21 sat, ali je rukovodstvo ABA lige pomerilo početak utakmice za pet časova ranije.

"Bili smo šokirani informacijom koju smo dobili iz kancelarije ABA lige bez konkretnog i valjanog obrazloženja",navodi se u saopštenju makedonskog kluba.

Čelnici MZT-a tvrde da razumeju revolt i bes navijača zbog toga što klub iz Skoplja igra tako rano radnim danom.

"Želimo da navijači znaju da smo i pored svih napora, pritisaka, korišćenja veza i konekcija, uradili sve da se vratimo u prvobitno zakazano vreme, ali nismo uspeli u tome. Iskreno se izvinjavamo, ali postoje neke stvari koje jednostavno nismo dovoljno moćni da promenimo, za razliku od nekih drugih učesnika u tom takmičenju", ističe se u saopštenju MZT-a iz Skoplja.

MZT je u prvom kolu ABA lige poražen od Crvene zvezde 87:67.

"Želimo da apelujemo na sve koji imaju plavo-belu krv u venama, ali i na one koji imaju simpatije za MZT Skoplje i vole košarku, da shvate nepravdu koja nam je naneta kao dodatnu motivaciju da urade sve i da se nađu na tribinama u hali", dodaje se, između ostalog, u saopštenju kluba iz Skoplja.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike