Čađo i Jovanović: Spremne smo za Crnu Goru

Izabranice Marine Maljković sutra od 12 sati igraju protiv Crne Gore i boriće se za treći trijumf i prvo mesto u grupi B, koje direktno vodi u četvrtfinale Evrobasketa, koji se održava u Španiji i Francuskoj.

"Kao i na svakoj utakmici do sada, izaći ćemo sa velikom željom i motivacijom. Imale smo malo vremena da spremimo za sutrašnji meč, ali mislim da smo spremne. Idemo da se borimo kao i uvek. Ne volim mnogo da pričam o taktici, uvek je presudna motivacija i želja, a nama toga nikada ne neodostaje. Sa velikom željom idemo na sutaršnji meč", rekla je Čađo u video izjavi.

Nevena Jovanović smatra da će veća rotacija biti jedan od ključnih faktora u meču sa Crnogorkama.

"Biće teška utakmica, znamo šta nam donosi, a to je prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale. Mislim da smo spremne, prošle smo mnogo utakmica tog tima. Ekipa je spremna i zrela. Naši klasični aduti su energija i borbenost, da svako ko uđe sa klupe doprinese više i bolje. Imamo mnogo veću rotacija nego Crna Gora i to može da bude jedna od naših prednosti", rekla je Nevena Jovanović.

Srbija je u prvom kolu pobedila Italiju, potom i Grčku, dok je Crna Gora bila bolja od Grkinja, a izgubila je od Italijanki.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike