Bogdanović za RTS: Očekujem spektakl protiv SAD-a u Parizu, ali prvo moramo da privedemo sezonu kraju

Bogdanović je predvodio Atlantu do pobede nad Čikagom rezultatom 113:101 i nastavio sa serijom sjajnih igara u prethodnom periodu.

„Drago mi je da smo pobedili i da sam odigrao dobar meč. Trudimo se da igramo dobro, svaki meč nam je bitan i pruža novu priliku za dokazivanje. Trenutno teško možemo da ispadnemo iz plej-ina, ali bismo mogli da dođemo do devete pozicije“, rekao je Bogdanović.

Bogdanović ove sezone prosečno beleži 17 poena po meču.

„Nadam se da ovo neće biti moja najbolja sezona i da ću nastaviti da napredujem. Mada, draža mi je sezona kada smo igrali finale konferencije, pre svega zbog većeg broja pobeda i uspeha ekipe, a i tada mi je poenterski učinak bio sličan“, dodao je Bogdanović.

Kapiten reprezentacije Srbije osvrnuo se i na utakmicu protiv SAD-a u grupnoj fazi Olimpijskih igara koja će biti odigrana 28. jula.

„Očekujem spektakl. Međutim, taj susret je još uvek daleko, a ja sam glavom ovde i trudim se da na što bolji način privedem sezonu kraju. U kontaktu sam sa Pešićem i saigračima i kada se završi sezona fokusiraćemo se na reprezentaciju“, izjavio je košarkaš Atlante.

Bogdanović je na kraju pozdravio sve srpske navijače koji su došli na meč u Čikagu, ali i sve one koji redovno pružaju podršku putem društvenih mreža.

(RTS)