Bogdanović odličan u pobedi nad Bostonom, Pokuševski skroman u pobedi

Košarkaši Atlante su nadigrali Boston u Stejt Farm Areni i došli do treće pobede u nizu a sa tri trojke u ključnim momentima meča svoj dragoceni doprinos je dao Bogdan Bogdanović iako nije imao baš najpreciznije veče za sobom.

Srpski internacionalac je u igri proveo 32 minuta i ubacio za njega skromnih 12 poena uz šest asistencija i jedan skok ali je pogodio tri trojke kada je, sredinom treće četvrtine, Boston prevashodno zahvaljujući Džejsonu Tejtumu zapretio da dođe do izjednačelja.

Bostonov Džejson Tejtum je na kraju bio i najefikasniji pojedinac meča sa 34 postignuta poena uz devet skokova i pet asistencija, ali to nije mnogo pomoglo njegovom timu.

U timskoj igri Hoksa najefikasniji su bili Kolins sa 20 poena uz 11 skokova, a Erter i Rediš su ubacili po jedan poen manje, dok je dvostruki dvocifren učinak imao i sa 18 poenai 11 asistencija.

Oklahoma je nadigrala Hjuston sa 101:89 i posle dva poraza u nizu došla do pobede a Aleksej Pokuševski je imao nezapaženu ulogu u pobedi svog tima.

U igri je proveo desetak minuta i uspeo da postigne dva poena uz tri promašena pokušaja ra trojku, a imao je i dva skoka uz jednu asistenciju.

Povednički tim je u efikasnosti predvodio Dort sa 34 poena uz 8 skokova i 2 asistencije čime je ključno doprineo čak 13. uzastopnom porazu Hkustona.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар