Bogdanović i Milutinov posle poraza u finalu: Čestitke Nemcima na zasluženoj tituli, idemo dalje

Srbija je izgubila od Nemačke u finalu Mundobasketa 83:77, a kapiten Bogdanović rekao je da mu je krivo zbog propuštene prilike, ali da ekipa ide dalje.

„Šta da radimo? To je to, dali smo maksimum i treba da budemo srećni i ponosni na to. Krivo mi je, naravno, što nsimo uspeli da osvojimo, ali izgleda da je teži put do toga. Idemo dalje“, rekao je Bogdanović.

Bogdan je čestitao Nemcima na zasluženom zlatu.

„Oni su pobedili sve protivnike na pvpm turniru. Oni su odigrali savršeno. Mi smo izgubili taj jedan meč. Na kraju se otvorila šansa, došli smo u finale… Ko prati, zna da oni ekipu grade godinama, imaju kontinuitet, ozbiljna su ekipa i sasvim zasluženo su došli do trofeja“, rekao je član najbolje petorke Mundobasketa.

Nikola Milutinov žali za propuštenom prilikom, ali je čestitao Nemcima na tituli šampiona.

„Teško je, hteli smo više, ali nažalost situacija je takva. Čestitam Nemačkoj, odigrali su neverovatan turnir bez poraza. Bili su odlični i zasluženo došli do zlatnih medalja“, rekao je Milutinov.

Srpski centar nije želeo da komentariše suđenje, ali je bio samokritičan.

Nikada ne komentarišem suđenje. Morao sam bolje da igram i preuzimam veliki deo krivice za ovaj poraz. Biće teško u narednom periodu“, rekao je novi centar Olimpijakosa.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike