Bez Bogdanovića na takmičenju u šutiranju trojki, Hoksi ipak imaju predstavnika

Iz redova Milvoki učestvovaće Malik Bizli i Demijen Lilard, dok će koplja ukrstiti i Džejlen Branson iz Njujorka, odnosno Tajris Haliburtom iz Indijane. Lauri Markanen predstavljaće Jutu, Donovan Mičel Klivlend, dok će Minesotu predstavljati Karl-Entoni Tauns, a Atlantu Trej Jang.

Očekivalo se da među učesnicima bude i Bogdan Bogdanović, poštp je šesti trojkaš lige sa 156 pogodaka sa distance, a drugi na Istoku sa tri manje od saigrača Janga.

U takmičenju u zakucavanjima će učestvovati prošlogodišnji prvak Mek Meklang, član Osiola Medžika iz Razvojne lige, zatim Džejlen Braun iz Boston seltiksa, Haime Hakez iz Majami hita i Džejkon Topin iz Njujorkove filijale u Razvojnoj ligi, Vestčester niksa.

Rezervisti ekipe Zapada tokom Ol-star meča biće Devin Buker, Stef Kari, Entoni Dejvis, Entoni Edvards, Pol Džordž, Kavaj Lenard i Karl-Entoni Tauns. Oni će se pridružiti prvoj postavi koju čine: Nikola Jokić, Lebron Džejms, Luka Dončić, Kevin Durent i Šaj Gildžus-Aleksander.

Rezervisti ekipe Istoka tokom Ol-Star meča biće Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Branson, Džejlen Braun, Donovan Mičel, Tajris Maksi i Trej Jang. Prvu postavu ekipe Istoka čine: Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Tajris Halibarton, Skoti Barns i Demijan Lilard.

Ol-star vikend na programu je od 16. do 18. februara.

(RTS)


Ostavite komentar