Zvezda pozvala navijače na proslavu titule 28. maja

Tim povodom klub se oglasio saopštenjem.

„Došlo je vreme da zajedno proslavimo uspehe fudbalera najtrofejnijeg i nama najdražeg kluba, a upravo to je pred nama 28. maja kada ćemo dočekati Novi Pazar na stadionu koji nosi naziv po prvoj Zvezdinoj zvezdi – Rajku Mitiću. Poseta i podrška da li na Marakani ili gostujućim terenima nikada nije izostala, te smo uvereni da će navijači Crvene zvezde preplaviti tribine stadiona gde su najbolji stvarani, a najveći padali.

Superiorno je izgledala Crvena zvezda aktuelne sezone i sigurnim koracima, šest kola pre kraja takmičenja, osvojila 34. titulu prvaka države. Ujedno su naši prvotimci ostvarili rekord u vidu šest uzastopnih osvojenih pehara namenjenih prvaku, čime se još jednom potvrdilo da je ova generacija posebna.

Na 35 odigranih utakmica u dosadašnjem delu šampionata – Zvezda nema poraz, a statistika od 30 pobeda i pet remija nas je dovela do 95 osvojenih bodova. Trenutno smo na 24 boda razlike u odnosu na drugog pratioca na tabeli, a do kraja sezone su ostala još samo dva duela u Superligi Srbije za crveno-bele momke koji uz fenomenalnu igru koju prikazuju na travnatim površinama mogu da stignu do trocifrenog broja bodova i završe sezonu bez poraza!

Uz to treba napomenuti da je naš klub najefikasnija ekipa u šampionatu sa čak 93 postignuta gola, a sa druge strane samo 16 primljenih što nas čini timom koji ima najbolji napad i odbranu. Jednostavno, „plesala“ je Crvena zvezda kroz domaće prvenstvo ove sezone i kroz brojne partije, golove, akcije, asistencije, intervencije i bravuozne poteze donela radost svim zvezdašima.

Iz tog razloga pozivamo sve kojima su crveno-bele boje u srcu, da dođu na Marakanu 28. maja i da na taj način zajedno proslavimo titulu, te pošaljemo jasnu sliku u svet, a ona glasi da Crvena zvezda ima najbolje navijače na svetu!

Veličina kluba se ogleda u snazi njegovih navijača, a kao što kaže legendarni Dule Savić: „Kad se jednom zaljubiš u Zvezdu, to je za ceo život!“.

Zvezdaši vidimo se na Marakani na proslavi 34. titule!“, stoji u klupskom saopštenju.

(RTS)


Ostavite komentar