Zlatan Šehović: Svoj prvi gol u dresu Partizana posvećujem žrtvama masakra

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio Novi Pazar 2:0 golovima Šehovića u drugom i Rikarda Gomeša u 82. minutu.

Utakmica je počela minutom ćutanja za sve žrtve zločina koji su potresli Srbiju, dok su na semaforu bila ispisana imena nastradalih. Igrači oba tima nosili su majice sa natpisom „Ujedinjeni u bolu i tuzi“. Prethodne nedelje u Srbiji je ubijeno 17 osoba i ranjeno 25.

„Presrećan sam zbog pobede tima. Da nastavimo sada taj pobednički niz, da se ne predajemo i da se borimo do kraja za drugu poziciju. Ali najiskrenije, posvetio bih ovaj prvi gol u crno-belom dresu svim žrtvama nezapamćenih zločina koji su se desili u poslednjih nekoliko dana. Neka svi počivaju u miru“, rekao je Šehović, preneto je iz Partizana.

On je priznao da su fudbaleri Partizana imali težak meč protiv Novog Pazara.

„To nam se dešava po ko zna koji put, da uđemo u utakmicu, rano postignemo gol i onda stanemo. Nismo imali tečnost u igri, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju se sve svede da je pobeda najbitnija i da ćemo sve to popraviti“, dodao je Šehović.

Partizan se tri kola pre kraja plej-ofa SLS nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 64 boda.

„Sada moramo malo da gledamo u tuđe dvorište, da se nadamo nekom kiksu naših rivala i da dođemo do tog drugog mesta, jer mislim da to zaslužujemo“, zaključio je Šehović.

Partizan će u narednom kolu na svom terenu igrati sa ekipom Radničkog iz Kragujevca.

(RTS)