Zbog Lalatovićevih reči trener Radničkog Šarac napustio konferenciju

Mladost GAT je slavila 1:0 u Nišu u vrlo važnom meču za opstanak u ligi Novosađana.

Na konferenciji za medije posle meča desila se prepirka između šefova struke Nenada Lalatovića i Dragana Šarca, koji su nekada sarađivali u Radničkom.. Krenulo je od trenera gostiju, bivšeg prvog trenera Radničkog, kome je Šarac bio pomoćnik.

„Zasluženo smo pobedili. Taktički sjajna utakmica. Promenili smo sistem. Znao sam da me Dragan dobro poznaje, radili smo dugi niz godina. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba nego kao mog saradnika, kao brata. Kao člana svoje porodice. Ja neću sad da pričam o njemu. Sve što želim sebi, želim i njemu. Sve što želim svojoj ćerci, želim i njegovoj. On je jedan dobar momak i dobar trener. Jedino što me boli jeste što je trebalo da ode sa mnom, jer mislim da sam toliko zaslužio. Izvini što sad pričam o tebi. Boli me“, krenuo je Lalatović.

Šarac je reagovao na komentare napuštanjem porostorije uz napomenu da mu Lalatović ne pominje porodicu. Temperamentni Lalatović se nije štedeo.

„Zemljače, da si pametan dao bi otkaz posle četiri poraza, da si pravi trener! Ne može da istrpi kritiku. Boli ga,zna šta sa uradio za njega. Mnogo toga. Želim mu stvarno uspehe u trenerskoj karijeri“, istakao je Lalatović.

 

(RTS)