Vučić: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja

"Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv", rekao je Vučić u Lučanima.

Vučić je rekao i da kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju ga da se ne kiti tuđim perjem i dodao da to i ne čini i da je jedini predsednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Vučić ističe da je Srbija poslednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego pre šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspešnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem. 

Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule. 

"Kad Zvezda osvoji titulu, "gorbari" kažu Vučić namestio. Kad Partizan uzme kup, "delije" kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula", kaže Vučić.

Predsednik je izjavio da je država dala "nenormalne" pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

"I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako… Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo…", zaključio je predsednik.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike