Teški dani na Karaburmi, uprava razjedinjena, dug 5 miliona evra

Asocijacija na Plavo – OFK Beograd, tako je nekada iz prve govorio legendarni Ljubiša Samardžić u kultnoj seriji Vruć vetar, u ulozi Borivoja Šurdilovića.Dokaz velike ljubavi prema klubu koji je iznedrio veliki broj asova koji su trčali za bubamarom. Danas asocijacija na klub sa Karaburme jeste crna boja, da crnija ne može biti. Dug kluba iznosi preko 5 miliona evra, a vode ga sportski radnici podeljeni u dve struje, i obe tvrde da su u pravu.Jedan kolaps koji ne ide u prilog ozdravljenju kluba sa bogatom tradicijom.Na jednoj strani delegati predvođeni legendarnim Ilijom Petkovićem, a na drugoj do ove Skupštine predsednikom UO Milošem Tešićem.

Naime, posle haotične vanredne Skupštine, gde je bilo svega i svačega, od pretnji, optužbi , teških reči i  tek na kraju dijaloga umesto dosadašnjeg UO

Klub će u narednom periodu predvoditi Milan Grujić,Miroslav Spasić,Nino Došen-Majkić, Miloš Smiljanić i predsednik NO Miloš Đurović. Druga strana, kadar koji predvodi Miloš Tešić, ne priznaje ovakav rasplet događaja.

 

Kategorije: 

Super Liga Fudbal var switchTo5x = false;stLight.options({„publisher“:“dr-dd626b19-45ff-44b5-6882-920c315451a5″});

(SOS kanal)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike