Stanojević: Imali smo nestvaran broj problema, kako da budem zadovoljan?

Crno-beli su primili pogodak iz penala nakon faula Miloša Jojića nad Sekuom Sanogom, ali je tom prekršaju prethodio sumnjivi korner.

Stanojević je apostrofirao da je imao mnogo kadrovskih problema i da je njegov tim bio bolji na terenu.

"Bio sam zadovoljan sve vreme. Ne kukamo, mnogo smo problema imali – nestvaran broj. Imali smo devet reprezentativaca. Bili smo opasni, imali 4-5 vrlo opasnih situacija, ali okej, nek bude da je ovako završeno", rekao je Stanojević na konferenciji za medije i dodao da ne može da bude zadovoljan konačnim ishodom.

"Kako da budem zadovoljan? Vodimo sve vreme utakmicu, opasniji smo bili. Protivnik je bolje igrao u datom momentu, ali ne znam da li su nas ugrozili. Primili smo gol iz penala, a mislim da protivnik nije imao nijednu šansu. Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili, kući igramo…"

Crno-beli doživeli su peh u 15. minutu, kada je igru morao da napusti Sejduba Suma zbog povrede oka.

"Suma je hteo da nastavi, doktor mu je rekao da ne može, ali je opet hteo da igra. Stvarno je bio u velikim problemima sa okom. Naravno da nas je Sumina povreda poremetila. On ih je ozbiljno ugrožavao u svakom smislu te reči. Izgubili smo izmenu, imamo problem sa napadačima. Za Svetu mogu da kažem da je bio fenomenalan. On je dete Partizana i odlično je odigrao", zaključio je Stanojević.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar