Stanković: Voleo bih maksimalan broj navijača

Crveno-beli odbranu titule počinju u petak od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić", kada će im u prvom kolu Superlige rival biti Vojvodina.

"Svi šmo srećni što ponovo kreće prvenstvo, prošle godine smo napravlili odlične stvari. Igrali smo dobar fudbal, postigli smo zavidne rezultate kako u prvenstvu tako i tako i u Evropi. Stavlja se tačka na to i krećemo od nule, a to što smo radili prošle godine može da nam služi za primer kakvi treba da budemo. Pripreme su prošle fenomenalno, igači su odradili pakleno dobre pripeme", rekao je Stanković na konferenciji za medije u Medija centru "Rajko Mitić".

Drago mi je što će stadion posle godinu dana biti otvoren za naše navijače i jedva čekam, priznao je Stanković.

"Prvih 15 minuta u Gracu smo se svi zbunili i igrači i ja. Ta atmosfera, vratio se pravi fudbal, pritisak… Koliko god navijača dođe biće to jedno veliko hvala ovim momci za sve ono što su uradili. Voleo bih da dođe maksimalan broj navijača koji može da uđe na stadion i daju jedan jak aplauz igracima, jer su to zaslužili", istakao je Stanković.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na protivnika.

"Prva utakmica i derbi kola, protiv jedne ekipe koja je mnogo toga promenila, pocev od trenera i igrača, podmladila tim. Sigurno je da će u Beograd doći hrabro. Nama su ciljevi jasni, spremamo utakmicu po utakmicu. Ne gledamo mnnogo unapred, ali je svaka sledeća utakmica najbitnija", zaključio je Stanković.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар