Stanković: Spremni za više ciljeve u istorijskoj sezoni pred nama

Fudbaleri Crvene zvezde posle kraće pauze okupili su se na stadionu Rajko Mitić i potom otputovali na Zlatibor gde počinju pripreme za novu sezonu, a njihov trener je istakao da imaju velike ciljeve.

"U Crvenoj zvezdi moramo brzo da arhiviramo postignute uspehe jer su ciljevi uvek veliki, daćemo sve od sebe da i naredne sezone odigramo maksimalan broj utakmica, ali i da sezonu završimo na što lepši način, kao što je to bilo i prošle godine. Crvena zvezda ne može nikada da bira šta želi da osvoji ili šta želi da stavi po strani, jednostavno ide po svaki trofej i da ispuni što veće ciljeve, tako da smo i ove godine spremni za to.", rekao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Osvrnuo se Stanković i na činjenicu da šampiona prvenstva naredne godine očekuje direktno mesto u grupnoj fazi Lige šampiona.

"Zvezda ide na svaki trofej i ispunjenje što većih ciljeva. Naredna sezona je istorijska za naš fudbal, mnogo je bitno, prvi put titula vredi mnogo miliona. Ne znam tačno koliko, ali direktan ulazak u Ligu šampiona. Ulog je stvarno veliki i želimo da budemo pravi u svakom trenutku.", poručio je Stanković.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike