Slučajnost ili nova fudbalska taktika Junajteda – požarnim alarmom protiv Atalante

Često se u prošlosti dešavalo da navijači "lumpuju" ispred hotela u kojem su smešteni igrači protivničke ekipe, ali ono što se desilo u Mančesteru, pred duel Junajteda i Atalante u Ligi šampiona, otišlo je korak dalje.

Naime, u hotelu u kojem je odsela delegacija tima iz Bergama, požarni alarm oglasio se rano ujutru i to čak šest puta – u 4:51, 5:00, 5:36, 6:11, 6:31 i 7:13.

Ostali gosti hotela bili su neprijatno iznenađeni, a ceo slučaj na društvenim mrežama obznanila je Roksana, supruga fudbalera Atalante Ruslana Malinovskog.

"Dogodilo se baš kada je naš tim stigao i to usred noći. Mislite da je to slučajnost? Ja ne. Očekujem da naši navijače podrže tim u revanšu, a možda se ista stvar dogodi odjednom i u italijanskom hotelu"podelila je Roksana putem Instagrama.

"Đavoli" se nalaze u seriji loših rezultata, zbog čega se sve otvorenije govori o otkazu menadžeru Oleu Gunaru Solskjeru, pa nije nemoguće da je neko od radnika hotela, zagriženi navijač Junajteda, našao način kako da pomogne ekipi.

Atalanta je trenutno prva na tabeli Grupe F sa 4 osvojena boda, dok je Junajted treći sa bodom manje.

Utakmica trećeg kola na programu je večeras od 21.00 sat na "old Trafordu", uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, dok se meč istih ekipa u Bergamu igra 2. novembra.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар