Sergej Milinković-Savić: Idemo u Oslo po pobedu i prvo mesto u grupi

Srbija je ubedljivo savladala Švedsku rezultatom 4:1, a jedan od najboljih fudbalera u srpskom timu bio je Sergej Milinković-Savić.

„Verovali smo nakon primljenog gola da možemo da preokrenemo rezultat, kao i od prvog minuta utakmice. Na kraju dali smo četiri gola i uzeli tri boda i idemo u Norvešku", rekao je srpski reprezentativac. 

Na konstataciju novinara da su na tribinama bila prisutna deca do 14 godina koja su bezuslovno pružala podršku reprezentativcima Srbije, Milinković-Savić se zahvalio najmađim ljubeteljima fudbala.

„Krivo mi je što su nam zatvorili publiku, jer je ovo poslednja utakmica pred domaćim navijačima pre odlaska u Katar na Svetsko prvenstvo, ali lepo je videti decu u tolikom broju, kao što se i nadam da će i sledeće godine biti isto", istakao je Milinković-Savić. 

Reprezentacija Srbije poslednju utakmicu u grupi igra protiv Norveške sa kojom deli prvo mesto. Vezista italijanskog Lacija Milinković-Savić će propustiti taj meč zbog žutih kartona, ali je optimističan pre puta u Oslo.

„Idemo po tri boda da budemo prvi u grupi", zaključio je Sergej Milinković-Savić. 

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike