Rođendan Siniše Mihajlovića: Čestitske stižu do raja

Proslavljeni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra prošle godine, posle duge i teške bolesti u bolnici u Rimu. 

Ćerke Virdžinija i Viktorija objavile su fotografije iz detinjstva sa ocem na Instagramu uz poruke ljubavi prema Siniši.

Viktorija je juče napunila 26 godina, a nakon rođendana na društvenoj mreži Instagram napisala je između ostalog da joj nedostaje jedan deo.

Nisu izostale ni poruke podsećanja Mihajlovićevog rođendana od fudbalskih klubova za koje je nastupao Siniša, a objave su stizale i iz kolektiva protiv kojih je igrao u fudbalskoj karijeri.

Fudbalski klub Sampdorija je među prvima podsetio na Mihajlovićev rođendan. Naime, Siniša je nastupao od 1994. do 1998, a kasnije je predvodio tim iz Đenove i kao trener od 2013. do 2015.

Pored Sampdorije, Milan, Bolonja, Roma i Lacio su takođe podsetili navijače na rođendan Siniše Mihajlovića.

Lacio i Roma ujedinjeni u poštovanju prema Siniši 

Na dan Mihajlovićevog rođendana, Lacio i Roma, klubovi za koje je Mihajlović nastupao tokom fudbalskih dana, posthumno su mu odali počast.

Naime, na stadionu "Olimpiko" u Rimu, pomenuti klubovi postavili su dresove sa brojevima 11 i 4 u čast srpskog fudbalera. 

Fudbaler Lacija Ćiro Imobile, rođen istog dana kada i Mihajlović se prisetio nekadašnjeg fudbalskog asa uz poruku: "Naše porodice su bile jako vezane, jer su zaista velike. Mogu samo da kažem da je danas lepo sećati ga se". 

Partner Sinišine ćerke Virdžinije napisao je: "Danas slavim privelegiju koju sam imao da te upoznam, slušam, pratim i volim. Srećan rođendan borcu".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je za Sretenje – Dan državnosti Srbije posthumno odlikovao Sinišu Mihajlovića Ordenom Karađorđeve zvezde prvog stepena za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene građane i postignute rezultate u oblasti sporta.

Orden je primio Sinišin sin Dušan Mihajlović.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike